Licitatii imobile:


Licitatii mobile:


Despre Noi
 

Mihai Ghisoiu – Experienta juridica profesionala – consilier juridic la CEC Bank SA, executor bancar – sef corp executori bancari la Romanian International Bank S.A, executor bancar la ING Bank S.A, sef corp executori la Credit Europe Bank S.A si Banca Romaneasca S.A. Acumuland peste 10 ani de experienta in domeniul executarii silite si coordonand activitatea de executare silita pentru recuperarea creantelor in trei dintre societatile bancare de mai sus, in prezent inregistreaza o vasta experienta in domeniul executarii silite initiata in toate formele si pe toate caile prevazute de lege.

Mihail Popa – Experienta juridica profesionala – ofiter superior politie – DGPMB si ulterior executor bancar la CREDIT EUROPE BANK SA. Totalizand peste 25 ani de experienta in domeniul juridic din care 5 ani in domeniul executarii silite in cadrul societatii bancare mai sus mentionata. Experienta dobandita ca ofiter de politie l-a ajutat sa faca fata situatilor inedite cu care s-a confruntat in dosarele de executare silita pe care le-a administrat.

Cosmin Gabriel Vararu-Gavrilescu – Incepand in Administratia Publica Locala in cadrul Directiei Patrimoniu al Primariei Piatra Neamt, continuand cu Departamentul de Conformitate al Bancii Romanesti S.A ca ofiter de conformitate, responsabil cu analizarea dosarelor de frauda bancara, precum si in analizarea eventualelor tranzactii bancare cu suspiciuni de spalare de bani, a trecut la recuperarea efectiva a banilor prin activitatea sa remarcabila ca executor bancar intial in cadrul Bancii Romanesti S.A, si apoi in cadrul corpului executorilor bancari al Bancii Millennium S.A. Inregistrand peste 5 ani de activitate juridica, in activitatea de recuperare a creantelor s-a remarcat inca de la inceput ca fiind un bun negociator in relatia dintre creditor si debitor inregistrand rezultate considerabile pe dosarele aflate in portofoliul sau.

 

Avand in vedere diversitatea domeniilor de activitate, precum si natura responsabilitatilor, pe care noi toti le-am acumulat in acesti ani, impreuna am ales sa facem o echipa care sa reprezinte cat mai bine interesele dumneavoastra asigurandu-va o colaborare, reciproc avantajoasa, bazata pe experienta si profesionalism.